0653524070 info@krektwat.nl

ONLINE

 

WEBSITE | WEBSHOP

 

 

online

Wil je een informatieve website om je diensten aan te bieden of een op maat gemaakte webshop om je producten te verkopen. Een website/webshop is maatwerk en kan volledig worden ingericht op je eigen wensen en doelstellingen.

Voordat we een website gaan realiseren gaan we samen het doel en de doelstelling van de website bespreken. Een website is een heel bouwproces waarbij afbeeldingen, teksten, kleuren en typografie bepalend zijn voor de uitstraling. Inspelen op de huidige huisstijl of geheel vernieuwend. Alle websites worden gerealiseerd in een responsive webdesign, dat betekend dat de website gebruiksvriendelijke is voor computer, tablet en telefoon.

Ik ontvang graag je wensen en doelstellingen.

Een homepagina die direct alle werkzaamheden, portfolio en nieuwsberichten toont. Alle informatie inzichtelijk met opties om gemakkelijk in contact te komen of direct een offerte aan te vragen.

Een responsive website die is opgebouwd uit verschillende informatieve pagina`s, er is gewerkt met lekker veel kleur en knallende foto sliders!

Mogelijkheid om makkelijk in contact te komen en je kind direct online in te schrijven.

Wie is AM Timmerwerken, recente projecten die worden weergeven via een social media feed en kom makkelijk in contact!

Het logo als leidraad aangehouden in de vormgeving en het kleurgebruik.

Een responsive website die is opgebouwd uit verschillende informatieve pagina`s, wie is Jouke, gespecialiseerd chef kok Dutch Cuisine, wat is een Foodtruck en huur deze Foodtruck voor je evenement, festival, trouwerij of thuisfeest!

Foodtruck te huur met of zonder concept. Kokkerel zelf de sterren van de hemel of laat het concept verzorgen door chef kok Jouke Kookt Dutch Cuisine.

Voor de auto, automaat rijles, auto met aanhanger en de theorie ben je met Rijschool van der Kerk op de juiste weg. Informatieve website met een online webshop link voor theorie leermiddelen.

Handmade lederen tassen en accessoires. Online webshop module. Navigeer gemakkelijk tussen al het Leer & leuks!

Beauty & Wellness behandelingen bij Beautysalon Muriël. Online presenteren van behandelingen, informatie & het verzorgen van de vormgeving.

DIRECT CONTACT

Vul je gegevens in en ik zorg ervoor dat ik binnen twee uur contact met je opneem om te bespreken wat ik voor jou kan betekenen.